Coaching

Kortdurende trajecten, om je op weg te helpen binnen een bepaald gebied in je leven. 
Twijfel kennen we allemaal, net als het voelen van spanning en onzekerheid. Het kan zijn dat je een verandering nodig hebt in je leven. Of dat al voelt, maar nog niet zo goed weet wat en hoe? Dat onderdeel in je leven, bijvoorbeeld in je studie, werk, relatie, kinderen, intimiteit, seksualiteit of iets op sociaal vlak, nemen we samen onder de loep. Je wordt zelfbewust en zelfverzekerd, je neemt de verantwoordelijkheid om jouw eigen keuzes te maken. Alles wat je tegenkomt in je denken, voelen en doen nemen we hierin mee. Wat past echt bij mij en leef ik mijn leven ook? Een autisme vriendelijk coachtraject, daarna weer verder leven in vrijheid en meer rust.

Compleet

Je luistert goed naar je gevoel en intuïtie. De ongemakkelijke en ook de fijne. Je weet wat je kwaliteiten zijn en wat je waard bent. Jij gelooft in jezelf als een mooi en prachtig mens. Je bent veerkrachtig en maakt  keuzes vanuit je 'ik'. Samen vanuit je gevoel en verstand. Dat is vrijheid en oprecht leven. Daar hoort ook pijn en verdriet bij net als geluk, tevredenheid en rust. Dat maakt je compleet. Ja ook verkeerde keuzes maken. Neem je verantwoordelijkheid en maak er leermomenten van en de volgende keer ga je dat anders doen. Je emotionele kompas als raadgever voor jezelf. Leider en moedig zijn, daar naar te luisteren. Wat die verteld hoort bij jou. De uitdagingen aangaan vanuit je kracht en overtuiging.

Mijn coach stijl

Ik geloof dat mensen zelf in staat zijn om te onderzoeken en bedenken wat goed voor hen is. Je kunt jezelf helpen door je eigen passies te ontdekken, te weten wat je motivatie en drijfveren zijn. Daarbij wil ik je helpen om eigen keuzes te maken en dat je voor de gevolgen je eigen verantwoordelijkheid draagt. 

Ervaren we na een eerste kennismaking een wederzijdse fijne klik, dan gaan we samen op pad. Werken vanuit gelijkwaardigheid, respect en vertrouwen is de basis. Ik sluit aan bij waar jij staat. Mijn coaching is maatwerk omdat elk mens, ook met autisme, bijzonder en uniek is. Ik bied je een veilige omgeving met een luisterend oor. Ik help jou vol vertrouwen verder op weg. Naast coachmiddelen en verschillende methodieken, gebruik ik mijn ervaringen om jou te spiegelen. Niet alleen je gedachten of gevoelens zetten aan tot verandering maar ook de acties die je daarbij neemt. In mijn coaching in het hier en nu schuw ik mijn intuïtie en confrontatie niet. Zodat jij uitgedaagd wordt om je eigen keuzes te maken waar alleen jij verantwoordelijk voor bent. Samen brengen we je hoofd, hart en gedrag in verbinding met elkaar. Dat maakt je compleet en jezelf.